Kerhot, leirit ja kurssit

Kerhot

Järjestämme kevät ja syksykausilla poni ja kepparikerhoja Kuopion raviradalla. Myös yksittäiset ajotunnit ovat sovittavissa, hinnat: 25€/ hlö / 1,5 h (sis. Alv 10%) 


Leirit

Järjestämme kesäisin ja loma-aikaan ponileirejä, niin päivä kuin yö toteutuksella kaiken ikäisille. Pävitämme tammikuussa 2020 vuoden kesäleirit. 

Toimintoja ohjaa koulutetut ohjaajat ja asiakastyöskentelyyn sopivat ponit ja hevoset.


Kurssit

Hoitokurssi

Kurssilla tutustutaan poneihin ja opetellaan ponin perushoitoa ja käsittelyä sekä opetellaan toimintatapoja tallissa. Lisäksi kurssilla pääsee testaamaan, millaista ajaminen on ja opetellaan sen alkeita.

Jatkokurssi I

Kurssilla opetellaan ponin valjaita, valjastamista ja ponin ohjastamista kärryillä. Lisäksi tutustutaan tarkemmin ponin päivittäisiin tarpeisiin.  

Jatkokurssi II

Kurssilla syvennetään tietoja valjaista, niiden käyttötarkoituksista sekä opetellaan ponilla itsenäistä hidas –ja nopeavauhtista ajamista niin raviradalla ja kuin muuallakin. Kurssin tarkoituksena on valmistella P-korttikurssille, jonka suoritettua poneilla pääsee ajamaan kilpaa raveihin.  

P-korttikurssi

P-korttikurssi järjestetään joka vuosi huhti-elokuun välissä Kuopion Raviradalla. Kurssi on Hippoksen laatima ja valvoma.  

Valmennuskurssi

Valmennuskurssi syventää ponin valmennuksesta ja kilpailuttamisesta. Kurssi on tarkoitettu jo itsenäisesti ajaville, valmentajille, ohjastajille, jotka tähtäävät tai jo treenaavat ponia säännöllisesti. Mukaan voi osallistua niin omalla tai laina ponilla kuin kuunteluoppilaanakin.  

Monté -kurssi

Monté -kurssi järjestetään kysynnän mukaan yhteistyössä ammattiohjastajien kanssa ja se on avoin niin poni kuin hevosratsukoille sekä kuunteluoppilaille.


 

Tervetuloa Kuopion raviradalle!