Pohjantähti-keskuksen toiminta

Politiikan korkeakoulu

Oletko kiinnostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja erilaisista maailmankatsomuksista?

Pohjantähti-keskus järjestää kansainvälisyyskasvatusta tarjoavan Politiikan korkeakoulun lähiopetuksena Keminmaan Pohjanrannassa. Kurssi on tarkoitettu erityisesti nuorille, mutta ehdotonta ikärajaa ei ole. Osanottajille kurssi on ilmainen. Kurssilla opitaan kansainvälisyyskasvatusta, Eurooppa-politiikkaa, vaikuttamista sekä esiintymis- ja vaikutustaitoja. Oppilaitoksen harkinnan mukaan kurssiin osallistumisesta voi saada opintopisteitä tai korvaavuuksia.

Hae mukaan tästä »

Hakemuksessa pyydetään kertomaan toiminnasta poliittisissa ja muissa järjestöissä sekä kiinnostuksesta osallistua poliittiseen toimintaan tulevaisuudessa.


Avoin yliopisto

Pohjantähti-keskus järjestää studia generalia -luentoja ja seminaareja eri puolilla maata. Luentoihin järjestetään striimaus, jotta ne ovat kaikkien saatavilla. Luennot ladataan youtubeen.


Pohjantähti-lehti

Pohjantähti-keskus julkaisee Pohjantähti-nimistä verkkolehteä, jossa on punnittuja puheenvuoroja yhteiskunnallisista ilmiöistä ja studia generalia -luennoista. Pohjantähti-lehteä lähetetään maksuttomana tilaajille.


Hanketoiminta

Pohjantähti-keskus toimii tiiviissä yhteistyössä Pohjantähti-kansanopiston ja muiden tahojen kanssa muun muassa hanketoiminnan puitteissa.